torstai 31. tammikuuta 2013

2. Jouni

Ensimmäinen kerta kun Samia petin, oli silloin kun olin muutamaa viikkoa vaille 16-vuotias. Sami oli jo täyttänyt 18 ja ehtinyt muutaman kuukauden käymään baareissa ja minulla oli viikonloppuiltaisin tylsää.

Pyörin siihen aikaan hyvin suositussa internetin kuvagalleriassa. Siellä mulle tuli juttelemaan paljon eri-ikäisiä miehiä, vaikka ilmoitinkin seurustelevani. Yksi vanhempi mies, varmasti jo 40 täyttänyt Jouni, jutteli ja ehdotti kuvien vaihtelua. En ollut koskaan sellaista kokeillut, joten lähdin leikkiin mukaan.  Jouni ehdotti, että ottaisin itsestäni intiimejä kuvia, ja otinkin. Jätin tosin kasvoni pois joka kuvasta. Ajattelin, että mitä pahaa on antaa vanhan sedän haluta vähän nuorta lihaa. Se oli Virhe. Setä halusi, halusi vähän liikaakin. Jonkin aikaa viestiteltyämme Jouni sanoi helposti saavansa selville missä asun ja ketkä ovat vanhempani. Hän sanoi lähettävänsä kuvani ja viestini vanhemmilleni jos en suostuisi tapaamaan häntä. Väitti, että kyllä vanhempani oman lapsensa vartalon ja kirjoitustyylin tuntisivat. En halunnut jäädä kiinni, joten suostuin. Sovittiin päivä ja aika, Jouni lupasi hakea minut rautatieasemalta.


Tuosta kiristyksestä huolimatta en osannut pelätä Jounia. Saavuin rautatieasemalle määrättynä aikana ja tapasin hänet. Hyppäsin hänen kyytiinsä ja hän vei minut kenties työpaikallensa, kenties jonnekin muualle. Jounin koti se paikka ei varmasti missään nimessä ollut, kokoontaitettavasta vuoteesta ja isosta pesutilasta päätellen jonkinlainen pukuhuone/saunaosasto. Homma kävi hyvin nopeasti. Toisin kuin kuvissa Jounin penis oli todella pieni. Paljon pienempi kuin silloisen poikaystäväni Samin. Jouni suuteli minua, riisui vaatteitani ja nuoli alapäätäni hetken. Sitten hän laittoi kondomin ja työnsi pienen peniksensä sisälleni. Itse en tuntenut juuri mitään koko aktista, enkä ainakaan saanut orgasmia. Se pano oli nopeasti ohi. Jouni sanoi ettei jaksaisi enää toista kertaa. Kävimme vähän pesulla ja Jouni tarjoutui heittämään minut autolla kotiin. Pääsimme kotikaupunkiini ja päätin valehdella asuinpaikkani. Jäin kyydistä noin kahden kilometrin päässä kotoani ja kävelin loppumatkan hyvin valaistua kävelytietä, reittiä, jossa autotietä ei mennyt vieressä.

Kokemus ei oikeastaan tuntunut pahalta, lähinnä teininä huvitti miten pieni aikuisen miehen penis oli voinut olla. Menin kotiin ja jatkoin elämääni normaalisti. Jounista en enää tämän tapahtuman jälkeen ole koskaan kuullut mitään. Hetki tämän jälkeen hän poisti nimimerkkinsä tuosta kuvagalleriasta. . En tuntenut lähes ollenkaan syyllisyyttä vaikka olinkin pettänyt Samia. Enhän edes ollut nauttinut seksistä Jounin kanssa. Jostain syystä seksikokeiluni ja pettämiseni eivät jääneet tähän.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna palautetta, kritisoi, esitä postaustoiveita, mitä vain. Simppu iloitsee kommenteista, ehkä vähän kiihottuukin. ;)